Geen producten (0)

Retourzendingen:

Het is mogelijk om artikelen te retourneren wanneer deze niet aan uw verwachtingen voldoen. De artikelen dienen binnen de zichttermijn van 14 werkdagen geretourneerd te worden. De eventuele verzendkosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. De evt. gemaakte montagekosten of z.g. comfort bezorgingen zijn ook voor uw rekening. Rembourskosten worden niet vergoed.

DE VERPAKKING: de retour te sturen artikelen moeten in originele staat zijn, in originele verpakking met de complete originele binnenverpakking. Inclusief de eventuel aanwezige beschermende luchtkussenfolie aan de buitenzijde. De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven. Uitsluitend zoals het verpakt was met de levering. U, maar ook de volgende klant wil namelijk geen beschadigde artikel of verpakking.

U dient artikelen die worden teruggezonden te retourneren met bijsluiting van de bon/factuur/bevestigingsmail of een kopie hiervan.

DE ARTIKELEN: de artikelen mogen niet zijn gebruikt, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.

Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan en wij de artikelen in goede staat hebben retour ontvangen kan de aanschafprijs van de artikelen worden terugbetaald. Stornering van geld geschiedt uitsluitend via bank of paypal. We controleren al onze retouren alvorens het geld over te maken. Het storneren van geld kan tot 2 weken in beslag nemen als gevolg van bovenstaande.

Vraag bij het versturen naar een bewijs van verzending. U bent zelf verantwoordelijk voor de zending tot het moment dat wij het in ontvangst nemen. Verzekerd verzenden is aan te raden. Beschadigde artikelen nemen wij niet retour en blijven uw eigendom.

retouradres:

Helios Verlichting Haarlem

Kruisstraat 33 ZW

2011 PW  Haarlem

BELANGRIJK IVM GLASBREUK EN/OF BESCHADIGING DOOR TRANSPORT!

Gevallen van breuk of beschadigingen door transport, dient U binnen 5 dagen na ontvangst te melden per email info@helioshaarlem.nl . Dit onder vermelding van naam, adres en factuurnummer en mogelijkerwijs een foto van het betreffende artikel. Een verzekerde verzending dient namelijk bij POSTNL binnen 5 dagen te worden gemeld, schade door verzending kan na 5 dagen niet meer schadeloos worden gesteld.

INNAME OUDE ARMATUUR

Bij aanschaf van een nieuwe armatuur, kan u er voor kiezen om uw oude lamp in te leveren bij:

1) een bij u in de buurt zijnde millieustraat van de gemeente;

2) een van de winkels bij u in de buurt;

3) op te laten halen door onze transporteur.

Bij keuze 3 vind ophalen plaats na verstrijken van de twee weken zichttermijn. Met u zal dan een afspraak gemaakt worden om het betreffende armatuur op te halen.