Geen producten (0)

Adres openingstijden

 

Over ons

 

Van oorsprong is Helios Verlichting in Haarlem de lampenist. De lampenist heeft haar naam in 1984 gewijzigd naar Helios Verlichting. Thans werkt Helios Verlichting Haarlem onder de naam LEDpaleis.  Na vele jaren ontwikkelingen door gemaakt te hebben in verlichtingsartikelen is de winkel geleidelijk aan uitgebreid in het aantal artikelen. Het kenmerkt zich door extreem veel lampen per vierkante meter.

In de afgelopen jaren is het assortiment flink uitgebreid. Met name het laatste jaar is de keuze uitzonderlijk groot geworden. Mede door de technologische ontwikkeling die LED en spaarlampen met zich meebrengt. Ook de vraag naar meer verschillende soorten armaturen is gestegen. Waar de gemiddelde collega zich beperkt tot bijvoorbeeld strak modern of alleen klassiek, heeft Helios een zeer uitgebreide assortiment van verlichtingsarmaturen.

Andere voorbeelden zijn: klassiek brons, messing, modern staal, industrieel, strak. Heel erg uitgebreid en daarmee proberen we aan 80% van de wensen van de klant te voldoen. Door de roulatie komt het voor dat we per week andere lampen kunnen tonen en dat lampen die er niet meer zijn, besteld kunnen worden.

Ook dimbare Led armaturen worden steeds meer gevraagd. Met name de techniek wordt daarin steeds beter. Voor een werkplek of ruimte waar het langdurig aanstaat een prima lamp.

Bij de keuze van de aanschaf van de lamp, houden we nauwlettend in de gaten of de energiebesparende vervangende lamp ook in het armatuur kan. Dit houdt in dat u zonder vrees alle armaturen bij ons kan aanschaffen. We letten met name op of een gloeilamp vervangen kan worden door een goed alternatief. Denk aan voldoende ruimte want een spaarlamp en Ledlamp is tot op heden nog steeds groter dan een gloeilamp.

Gloeilampen en andere lichtbronnen:

Helios op de Kruisstraat 33 in Haarlem is al jaren een begrip voor vaste klanten die bijzondere lampen hebben en nog steeds kunnen kopen bij Helios. Ook de komende periode bieden wij de mogelijkheid om al uw gloeilampen bij ons te blijven kopen. Flame, softwhite en mat (halogeen) blijven bij ons gewoon te koop. Wij kopen iedere gloeilamp op die we tegen komen en proberen dat de komende jaren gewoon te blijven doen.

Ook Lampenshop Hilversum heeft een diversiteit aan lichtbronnen en armaturen.

adres en info LEDpaleis Helios Verlichting

 

 

Helios Verlichting Haarlem / LEDpaleis

 

Kruisstraat 33 zw

2011 PW Haarlem

023-5317232

 

email: info@heliosverlichting.nl

 

IBAN NL74 RABO 0113 2980 21

BTW nr NL195752569B02

Handelsregister KvK nr: 34332666

 

openingstijden:

maandag 12.00 – 18.00 uur

dinsdag 10.00 – 18,00 uur

woensdag 10.00 – 18.00 uur

donderdag 10.00 – 18.00 uur

vrijdag 10.00 – 18.00 uur

zaterdag 10.00 - 17.00 uur

zondag klik hierTelefonische bereikbaarheid:
De klanten gaan in de winkel altijd voor. Hierdoor is het mogelijk dat we niet altijd kunnen opnemen.
Kom anders zelf langs in de winkel of stuur een email naar info@heliosverlichting.nl